Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018
greek turkish
Προξενείο Αδριανούπολης
Αρχική arrow Οι Αρχές Μας arrow Προξενείο Αδριανούπολης arrow Νέα arrow Ελληνική συμμετοχή στο ετήσιο πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ραιδεστού (Tekirdag, 3 Σεπτεμβρίου 2016)

Ελληνική συμμετοχή στο ετήσιο πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ραιδεστού (Tekirdag, 3 Σεπτεμβρίου 2016)

Δευτέρα, 05 Σεπτέμβριος 2016

Η χώρα μας συμμετείχε εφέτος στο ετησίως καθιερωμένο πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Ραιδεστού εκπροσωπούμενη από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας.

Τριάντα τέσσερεις χορευτές από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας χόρεψαν σε ελληνικούς νησιώτικους ρυθμούς μπροστά στο ενθουσιώδες κοινό της Ραιδεστού. Ενώ στη συνέχεια, με τη σειρά του το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας μάς ταξίδεψε σε ήχους από το έντεχνο ελληνικό τραγούδι και τις κλασικές δημιουργίες των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Μίμη Πλέσσα.

Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Ραιδεστού (Tekirdarg, Suleyman Paşa) κ. Ertem Eskinat, ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων (TURSAB) της ευρύτερης περιφέρειας κ. Orhan Cebi, καθώς και περίπου τριακόσιοι θεατές. Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούν από έντυπο προωθητικό υλικό από όλες τις Περιφέρειες της Ελλάδας για τους τουριστικούς πόλους έλξης της χώρας μας.

Visit Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Sismanoglio Megaro

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook Δείτε τις φωτογραφίες μας στο Flickr Ακολουθήστε μας στο Tumblr Ακολουθήστε μας στο Twitter Δείτε τα βίντεο μας στο YouTube
RSS 2.0