Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο arrow Νέα της Πρεσβείας arrow Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, μετά πέρας συνάντησής του με τον J. Hahn, Επίτροπο αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή πολιτική γειτονίας και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση (ΥΠΕΞ, 15.12.2017)

Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών, Ν. Κοτζιά, μετά πέρας συνάντησής του με τον J. Hahn, Επίτροπο αρμόδιο για την Ευρωπαϊκή πολιτική γειτονίας και τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση (ΥΠΕΞ, 15.12.2017)

Τετάρτη, 20 Δεκέμβριος 2017

Ν. ΚΟΤΖΙΑΣ: Σήμερα είχα μία εκτεταμένη συζήτηση με τον Επίτροπο Hahn, με τον οποίο κουβεντιάσαμε τις προοπτικές της διεύρυνσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Υπογράμμισα για άλλη μία φορά ότι κάθε διεύρυνση πρέπει να εξασφαλίζει την υλοποίηση των προϋποθέσεων που έχει θέσει το Συμβούλιο των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής  Ένωσης, υπογράμμισα την ανάγκη να υλοποιηθούν μια σειρά από μεταρρυθμίσεις και εκδήλωσα για άλλη μία φορά την υποστήριξή μας, στο βαθμό που οι ίδιες οι χώρες θέλουν την ένταξή τους να συμβάλλουμε στην υλοποίησή της.