Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη
Ανακοίνωση Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία θα παραμείνει κλειστή κατά την αργία της Καθαρής Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018 Ανακοίνωση Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία θα παραμείνει κλειστή κατά την αργία της Καθαρής Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018

Γραφείο ΕΟΤ, Βιέννη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΟΤ ΒΙΕΝΝΗΣ
Υπεύθυνη: Αθηνά Μπαμπάκου
OPERNRING 8 A-1010 WIEN
Τηλ. (00431) 512 53 17 11 FAX (00431) 512 53 1717
E-mail:
http://www.visitgreece.gr/

Το Γραφείο ΕΟΤ Βιέννης είναι στη διάθεσή σας για ερωτήσεις και συμβουλές καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ.

Δελτίο Τύπου ΕΟΤ

TRUE GREECE


Δράση για την Ανάδειξη και Ενίσχυση της Θετικής Εικόνας της Ελλάδας ως Τουριστικού Προορισμού  από τον ΕΟΤ

Ο ΕΟΤ στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την αλλαγή του κλίματος που έχει διαμορφωθεί για τη χώρα μας στις διεθνείς τουριστικές αγορές, προχωρά στη δημιουργία ενός ακόμη εργαλείου που σκοπό έχει να συμβάλει στην αναστροφή της διαφαινόμενης πτωτικής τάσης.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια συνεργασίας της υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΠΟΤ με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς, καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες, αποφασίστηκε η ενσωμάτωση, στην υφιστάμενη καμπάνια προβολής του ελληνικού Τουρισμού που ήδη διενεργεί ο ΕΟΤ, ειδικής πλατφόρμας η οποία σκοπό έχει την προώθηση ενεργειών θετικής δημοσιότητας στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το διαδίκτυο και τα social media έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από τον ΕΟΤ για την αναπαραγωγή ειδήσεων και τη διαχείριση της ταυτότητας και επικοινωνιακής πολιτικής της χώρας μας ως τουριστικού προορισμού. Σε αυτή τη βάση κρίνεται ως απαραίτητη η ανάπτυξη ενεργειών διαδικτυακής διαχείρισης φήμης (online reputation management) οι οποίες θα πλαισιώνονται από έναν μηχανισμό συνεχούς καταγραφής και διαχείρισης όλων των σχολίων, απόψεων και εκτιμήσεων που αφορούν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό (brand monitoring mechanism).

H εν λόγω πρωτοβουλία έχει ως βασικές προτεραιότητες:

α. την ανάδειξη και ενίσχυση των ποιοτικών στοιχείων και ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων του ελληνικού

τουριστικού προϊόντος.

β. την ανάδειξη των θετικών μηνυμάτων που προκύπτουν μέσα από καταγεγραμμένες εμπειρίες και τοποθετήσεις επισκεπτών (video spots, web testimonials, reviews)

Σε αυτή την κατεύθυνση επιλέχθηκαν ενέργειες οι οποίες βασίζονται στο τρίπτυχο:

α. Business as Usual

β. Value ForMoney/Affordability και

γ. Safety

Επισκεφτείτε την ειδική ενότητα “The true story about Greece” στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΤ www.visitgreece.gr όπου θα αναρτώνται όλες οι θετικές ειδήσεις σχετικά με την Ελλάδα.

Η ενέργεια υποστηρίζεται ήδη από μια σειρά κρατικών φορέων  όπως είναι η ΕΡΤ, το ΑΠΕ, το ΥΠΕΞ σε επίπεδο παραγωγής και συγκέντρωσης οπτικού και αρθρογραφικού υλικού καθώς επίσης και σε επίπεδο ενεργειών δημοσιότητας σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα του εξωτερικού αλλά και στα ιδιωτικά ΜΜΕ της χώρας μας.

Για την αποστολή των θετικών και αρνητικών ειδήσεων και μηνυμάτων που εντοπίζετε στο διαδίκτυο και αφορούν

την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό μπορείτε να επικοινωνήσετε με την αρμόδια ομάδα εργασίας του ΕΟΤ στο και να συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία ως true supporter.

Τελευταία ενημέρωση Παρασκευή, 24 Απρίλιος 2015
Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0