Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη
Ανακοίνωση Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία θα παραμείνει κλειστή κατά την αργία της Καθαρής Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018 Ανακοίνωση Η Πρεσβεία της Ελλάδος στην Ελβετία θα παραμείνει κλειστή κατά την αργία της Καθαρής Δευτέρας, 19 Φεβρουαρίου 2018
Αρχική arrow Οι Αρχές μας arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στη Βέρνη arrow Τμήματα arrow Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης, Βρυξέλλες

Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης, Βρυξέλλες

Το Γραφείο Συντονιστή Εκπαίδευσης Βρυξελλών είναι υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος. Συντονίζει, διοικεί και εποπτεύει την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση στις εξής χώρες: Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Φροντίζει για την ανάπτυξη και ενίσχυση δραστηριοτήτων διδασκαλίας, προώθησης και καλλιέργειας της ελληνικής γλώσσας και του πολιτισμού σε πολίτες της ελληνικής διασποράς και του κόσμου.

Διοργανώνει επιμορφωτικές δράσεις για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στα αμιγή σχολεία και τα ΤΕΓ (Τμήματα διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας) στις χώρες εποπτείας του.

Διεξάγει κάθε χρόνο τις εξετάσεις για το Κρατικό Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας στις Βρυξέλλες και συντονίζει τη διεξαγωγή των εξετάσεων. Οι εξετάσεις διενεργούνται σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας που ιδρύθηκε το 1994 στη Θεσσαλονίκη, στην Ελλάδα, και λειτουργεί ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Υπουργείου Παιδείας της Ελλάδος.

Περισσότερα εδώ: http://www.gsev.gr/

Διεύθυνση: Rue des Petits Carmes 6, 1000 Bruxelles, Belgique
Τηλέφωνο: 0032 2 54 55 519
Φαξ: 0032 2 64 96 090
Email:

Τελευταία ενημέρωση Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017
Ακολουθήστε μας στο Twitter
You in Greece

Visit Greece | The Official website of the Greek Tourism Organisation

Golden Visa Programme

Σπουδές στην Ελλάδα - Study in Greece

Educational and Cultural Tourism-Routes in Greece

Πρακτική Άσκηση

Ελληνική Κυβέρνηση

RSS 2.0