Σάββατο, 25 Μαΐου 2019
greek english
Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο
Αρχική arrow Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο arrow Νέα της Πρεσβείας arrow Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Υπουργικές Συνόδους ΕΕ-ASEAN και ΕΕ-Αφρικανικής Ένωσης (Βρυξέλλες, 21-22.01.2019)

Συμμετοχή Υφυπουργού Εξωτερικών, Τ. Κουίκ, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις Υπουργικές Συνόδους ΕΕ-ASEAN και ΕΕ-Αφρικανικής Ένωσης (Βρυξέλλες, 21-22.01.2019)

Κυριακή, 20 Ιανουάριος 2019

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, θα συμμετάσχει, τη Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.

Η συζήτηση θα εστιασθεί στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και την προετοιμασία της επερχόμενης Υπουργικής Συνάντησης ΕΕ-Αραβικού Συνδέσμου στις Βρυξέλλες (4 Φεβρουαρίου). Εν συνεχεία θα ακολουθήσει η Υπουργική Σύνοδος ΕΕ-ASEAN.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα, καθώς και την επομένη, Τρίτη, 22 Ιανουαρίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, θα εκπροσωπήσει, την Ελλάδα στις εργασίες της Υπουργικής Συνόδου ΕΕ- Αφρικανικής Ένωσης, με επίκεντρο τις πολιτικές και οικονομικές πτυχές της συνεργασίας μεταξύ των δύο οργανισμών.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στις Βρυξέλλες, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα έχει σειρά συναντήσεων με Υπουργούς Εξωτερικών κ-μ της ΕΕ, του ASEAN αλλά και της Αφρικανικής Ένωσης.