Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί, την Πέμπτη 12 Ιουνίου και ώρα 12:00, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με τον Πρώτο Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών του Κράτους του Κουβέιτ, Σεΐχη Sabah Khaled Al-Hamad Al-Sabah.
Μετά το πέρας της κατ’ ιδίαν συνάντησης, θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και περί ώρα 13:00, ο κ. Βενιζέλος και ο Σεΐχης Al-Hamad Al-Sabah θα υπογράψουν συμφωνίες διμερούς συνεργασίας.
Στις 13:15, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνέντευξη Τύπου και, στη συνέχεια, ο κ. Βενιζέλος, θα παραθέσει γεύμα εργασίας προς τιμήν του Κουβεϊτιανού Πρώτου Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών.
Τέλος, στις 15:00, ο κ. Βενιζέλος και ο Σεΐχης Al-Hamad Al-Sabah θα εγκαινιάσουν το νέο κτήριο της Πρεσβείας του Κουβέιτ στην Αθήνα.
11 Ιουνίου, 2014